1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdecligac2022decDambovitapener, Volei / Ce meci ne așteaptă, astăzi, în Sala Polivalentă, din Târgoviște! Echipa noastră, CSM Târgoviște joacă în manșa tur a sferturilor din CEV Cup, a doua competiție europeană ca valoare, adversare fiind voleibalistele de la Olympiakos Pireu! În momentul de față, grecoaicele sunt pe locul 4 în competiția internă! Partida va fi transmisă în direct pe TVR 3. Returul e programat pe 2 martie, de la ora 19.30.



CSM Târgoviște și Olympiakos s-au mai  întâlnit și în urmă cu cinci ani, la vremea respectivă în optimile competiției în care joacă și astăzi!  Târgoviștencele au produs surpriza la Atena, victorie după decisiv, dar au cedat returul pe teren propriu, 1-3, ratând astfel calificarea.

“Ne așteaptă un meci pe măsura competiției în care jucăm, iar așteptările sunt mari, atât de la noi, cât și de la oamenii care ne susțin necondiționat, din acest motiv victoria este iminentă. Am pregătit această partidă până la cel mai mic detaliu pentru a aduce sportului dâmbovițean strălucirea pe care o merită, susținerea voastră fiind extrem de importantă pentru reușita pe care ne-o dorim. Accesul în sală se va face gratuit începând cu ora 17:00 și pentru că voi, susținătorii sunteți mereu alături de noi, v-am pregătit o tombolă prin care 120 de spectatori vor primi un produs promoțional al echipei. Împreună suntem CSM Târgoviște” – CSM Târgoviște

Ca un amănunt inedit, trei echipe românești au jucat în semifinalele CEV Cup în ultimii 15 ani: Tomis Constanța (2011-2012), Știința Bacău (2018-2019) și Alba Blaj (2018-2019, 2021-2022)

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii