1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmdecligac2022decDambovitapenet, Volei / Astăzi, la Târgoviște, în Sala Polvalentă se scrie istorie! CSM Târgoviște va juca pentru prima dată în semifinalele unei cupe europene! Vorbim de meciul tur, cu Alba Blaj, din Cupa CEV, pe teren propriu, într-o atmosferă care se anunță senzațională. ”Sala Polivalentă din Cetatea Chindiei nu s-a mai umplut de ani buni, mai precis de la o finală națională la baschet feminin, dintre CSM Târgoviște și Sepsi, în primăvara lui 2015. Este de așteptat ca diseară să fie bătut orice record de audiență din ultimul deceniu în arena din Târgoviște, mai ales că intrarea este liberă, iar evenimentul a beneficiat de o promovare consistentă”, scriu cei de la Prosport. 

Jocul de la Târgoviște va fi transmis în direct de TVR 2, începând cu ora 18.00. Returul dintre CSM și Alba Blaj va avea loc joia viitoare, pe 23 martie, la Târgu Mureș, de la ora 19.00. În cealaltă semifinală, dintre Scandicci (Italia) și Thy Istanbul (Turcia), gazdele s-au impus cu 3-0 (27-25, 25-12, 25-18), la Florența. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii