1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei și Baschet / Zi importantă pentru CSM Târgoviște! Echipa noastră dispută, astăzi, meciuri atât la volei, cât și la baschet, în primele divizii naționale (A1, respectiv LNB)! Ambele dueluri, dacă vor fi câștigate, vor ajuta CSM-ul să urce în clasamente! Dar să vedem, pe rând, detalii despre cele două jocuri! Succes, CSM Târgoviște! 



VOLEI
Astăzi, de la ora 17:00, în sala ”Ioan Valerian”, din Târgoviște, are loc duelul dintre CSM Târgoviște și Dinamo București! 

”În fața noastră se află un meci foarte important pentru echipă, un meci în care trebuie să ne adunăm forțele, să ne concentrăm și să nu uităm că trebuie să dăm tot ce avem mai bun pe terenul de joc, aducând astfel victoria.” - Sursa: CSM Târgoviște 

În acest moment, CSM Târgoviște se află pe locul 3, cu 19 puncte, înainte fiind Rapid - 23 de puncte și Alba Blaj - 22. Dinamo este pe locul 7, cu 16 puncte. 


BASCHET
Tot astăzi, de la ora 14:00, CSM Târgoviște va juca Cluj-Napoca, duelul din etapa cu numărul 6. După cinci etape, CSM Târgoviște este pe locul 6, cu 7 puncte, la fel ca și clujencele, dar aflate pe locul 4! 

Două victorii și trei înfrângeri este ”zestrea” CSM-ului, în acest început de sezon! O victorie, azi, ar urca-o pe CSM în clasament! Pe primele trei locuri, Sepsi și CSM Constanța, cu câte 10 puncte și Arad - 9 puncte. 


 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii