1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmbrasov23Dambovitapenet, Volei / CSM Târgoviște se pregătește pentru un meciul împotriva echipei FC Argeș. Astăzi, 10 Februarie, Sala ”Ioan Valerian”, din Târgoviște, va fi gazda meciului de volei dintre CSM Târgoviște și FC Argeș. Evenimentul va începe la ora 17:00, intrarea spectatorilor fiind liberă.



”Voleibalistele de la CSM se află la prima apariție publică după problemele medicale care au determinat amânarea partidei din etapa trecută cu CSO Voluntari și sunt hotărâte să obțină o victorie importantă în fața propriilor suporteri.”

Înainte de această rundă, după 16 etape, CSM ocupă locul 4 în clasament, cu 32p și un meci mai puțin disputat, în timp ce pitestencele ocupă penultima poziție a clasamentului, a 11-a, acumulând 6p.

Partida va putea fi urmărită live pe canalul de Youtube al Federației Române de Volei.

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii