1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtgvvolei101Calificarea CSM Târgovişte în optimile de finală ale Challenge Cup este o performanţă, dar haideţi să nu încercaţi să ne... "îmbătaţi, cu apă rece"! Dacă vreţi, este abia a 3 peformanţă pentru sportul târgoviştean!

 

Nu vrem nici să contrazicem şi nici să acuzăm pe cei care au... „umflat” performanţa clubului târgoviştean sau au preluat informaţia şi au lansat-o, fără să o verifice. Ar fi păcat să trecem în umbră performanţele anterioare obţinute de echipele târgoviştene - unele chiar de echipe ale CSM Târgovişte (!) şi sunt... ocolite, intenţionat sau nu! * Uităm prea repede că CSM Târgovişte a jucat deja în optimile de finală ale Euroligii feminine la baschet în 2013, performanţă unică în baschetul românesc? Dacă aţi uitat, vă reamintim că în optimi, CSM a jucat, pe 19 şi 22 februarie 2013, cu Spartak Moscova, ambele partide fiind câştigate de rusoaice, cu 91-84 şi 68-63! * Ba mai mult, chiar la volei, Oţelul Univeristatea Târgovişte juca în Cupa Cupelor - a doua competiţie europeană, direct în grupe, alături de CSKA Moscova (scor 0-3, acasă), Anthsis Modena (0-3, acasă), Panathinaikos Atena (0-3, deplasare), Castelo da Maia (3-2, deplasare), BTV Lucerna (0-3, deplasare), Bonduelle Vught (0-3, acasă) şi Kerkenitida Yepatoria (3-0, acasă). Clasament final: 1.Modena 14p, 2.Moscova 13p, 3.Vught 12p, 4.Atena 11p, 5.Lucerna 10p, 6.Târgovişte 9p, 7.Yevpatoria 8p, 8.Da Maia 7p. De notat că două dintre adversare - Lucerna şi da Maia veneau din Cupa Campionilor, acolo unde Rapid Bucureşti juca în sferturile de finală! * Şi încă ceva, fără a ştirbi din meritul voleibalistelor: să nu (mai) comparăm Challenge Cup, cu... Euroliga sau Cup Winners (n.r. - actuala CEV Cup)! * De reţinut: calificarea CSM Târgovişte în optimile de finală ale Challenge Cup nu este nici prima calificare a unei echipe târgoviştene în cupele europene şi nici a vreunei echipe a clubului! Încă mai existăm şi „noi” - martori la evenimentele de mai sus, chiar dacă suntem uitaţi când este vorba de conferinţe de presă sau alte evenimente, dar mai ales... statisticile, care nu mor niciodată!

Horoscop

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii