1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

csmtargovistelugoj1

Astăzi, de la ora 19:00, CSM Târgoviște luptă pentru încă trei puncte! De această dată, în deplasare la Lugoj! Vezi cum s-a terminat derbiul dintre CSM București și Alba Blaj, clasamentul la zi și detalii despre meciul târgoviștencelor!

 

Meciul care ne interesează cel mai mult în voleiul feminin românesc, din acest weekend, se joacă la Lugoj, de la ora 19. Acolo unde târgoviștencele dau piept cu cea mai slab cotată echipă din play-off. Și totuși, meciul nu este nici pe departe ...câștigat! "Un joc greu, cu un adversar incomod. Așa cum am mai spus, toate meciurile din play-off sunt dificile, având o încărcătură și o miză mare pentru toată lumea. Am încredere în echipa noastră și sunt convins că fetele sunt concentrate și motivate. Nu ne permitem pași greșiți, mergem la victorie!" – spune Ciprian Prisăcaru, președintele CSM-ului.

De precizat că aseară, Alba Blaj a reușit să câștige cu 3-2, în deplasare la CSM București! Iată, de altfel, programul și clasamentul, la zi:

CSM București - CSM Volei Alba Blaj 2-3

Astăzi
ora 16.30: UVT Agroland Timișoara - Știința Bacău - se joacă la Lugoj, în cuplaj cu meciul următor
ora 19.00: CSM Lugoj - CSM Târgoviște

Sursa: voleiromania.ro

Clasamentul turneului 1-6:
1. CSM București 58p
2  Alba Blaj 50p
3. Știința Bacău 41p
4. CSM Târgoviște 39p
5. Agroland Timișoara 35p
6. CSM Lugoj 19p

VEȘTI BUNE PENTRU VOLEIUL ROMÂNESC!

De la anul, România va avea două echipe în Champions League! “Sezonul viitor, România va avea două echipe în Champions League, două în Cev Cup, una în Challenge Cup și una în Cupa Balcanică. Deci toate șase vom juca în cupele europene. Și asta se datorează parcursului bun al echipelor romanești în cupele europene, din ultimii ani. Nu știu dacă mai este vreun sport de echipă care să aibă șase echipe în cupele europene”, a mai declarat Ciprian Prisăcaru.

În momentul de față, România este pe locul 8 în Europa, înaintea unor țări ca Azerbaidjan, Serbia sau Grecia, considerate puteri ale voleiului feminin.

clasamentvoleiClick pe foto pentru mărire!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii