1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

005csmtargovisteechipavoleiVolei feminin / CSM Târgoviște a ajuns în Final Four-ul Cupei României, după ce, în această seară, a întâlnit modesta formație Dinamo București. Urmează un duel, tot în capitală, dar în campionat și în fața unui adversar redutabil!

 

Dinamo București – CSM Târgoviște 0-3
(23 – 25, 21 – 25, 12 – 25)

În direct, la DigiSport, dar într-o sală goală... CSM Târgoviște a avut meci în Cupa României. Adversară a fost modesta formație din capitală, Dinamo București, cea care deține încă recordul de titluri în voleiul feminin românesc.

Dacă în primele două seturi gazdele au ținut pasul, cât de cât, în ultimul, târgoviștencele au defilat, având nevoie de doar 19 minute pentru a închide meciul. A fost 3-0 pentru CSM, care merge așadar în Final Four-ul Cupei României.

Urmează un super duel, în campionat, sâmbătă, de la ora 14:00, la București, în direct la DigiSport: CSM București - CSM Târgoviște 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii