1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

doba367Sincer vorbind, după aflarea programului turului Ligii Naţionale de Baschet feminin, am trecut uşor peste meciul din debut al târgoviştencelor, până la urmă unul (mai mult) al... orgoliilor între cele două bănci tehnice!

CSM Satu Mare vs CSM Târgovişte sau dacă vreţi... Marius Dobă vs Cătălin Tănase! Unul al orgoliilor, pentru că indiferent ce s-ar spune, miza este extrem de mare pentru cei doi! Debarcat din funcţia de administrator al CSM Târgovişte (n.r. 2013-2016), după patru ani buni pentru fostul internaţional, la clubul de sub Turn - Marius Dobă a fost numit antrenor - manager la Satu Mare, în locul portughezului Jose Araujo. După cum notează „totalbaschet.ro”, sătmărenii au cheltuit destul de mult, după ce au achitat portughezului 30.000 de euro, „sumă care se dublează având în vedere salariul lui Marius Dobă”... Oricum, după „serialul de aventuri ” de la Satu Mare, în care erau implicate jucătoare şi oficiali din tabăra târgovişteană, urmează partea a doua, cu Marius Dobă şi Cătălin Tănase în rolurile principale!

Foto („totalbaschet.ro”): Marius Dobă

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii