1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

001csmbaschet12Federația de specialitate a hotărât ca actualul sezon să nu mai fie reluat, să nu se acorde titluri de campioană, iar ierarhia pentru participarea în cupele europene să rămână cea din 12 martie, moment în care campionatul a fost întrerupt. Astfel, U Cluj va reprezenta România în Champions League - baschet masculin, iar Sepsi Sf. Gheorghe în EuroCup Women."Titlurile se câștigă doar pe teren", a ținut să precizeze președintele FRB, Horia Păun. În aceste condiții, CSM Târgoviște a terminat campionatul pe locul 4, cu restricțiile pe care le știe toată lumea, din litigiile cu George Dikeoulakos și Ivanka Matic. "Am luat la cunoștință decizia Consiliului Director al Federației Române de Baschet. Am fost de acord și considerăm că a fost o hotărâre corectă. De asemenea, consider că board-ul FRB a procedat corect neacordând titlurile de campioană în acest sezon. Suntem de părere că o hotărâre similară trebuia luată și în cadrul Federației Române de Volei”, a comentat pe subiect Cristian Savu, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, într-o declarație acordată site-ului oficial al clubului.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii