1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingebaschet2Echipa de baschet U16 a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște nu a primit dreptul de a evolua la turneul final de la Ploiești, după ce unul dintre jucători a fost depistat pozitiv la testul Covid-19. Potrivit baschet.ro, DSP Dâmbovița a oferit clubului un document prin care arată că jucătorul depistat pozitiv nu a fost contact al celorlalți jucători.



"S-a luat decizia ca CSS Târgoviște să nu participe la Ploiești. A prezentat un caz pozitiv și noi am luat această decizie. Aici sunt 400 și ceva de sportivi. În momentul în care apare un caz, e foarte greu să spui că acel sportiv nu a luat contact cu colegii săi. Pe noi ne interesează siguranța medicală a participanților de la Ploiești. Noi am avut aici 320 de teste, negative toate. Am închis prima serie, fără nicio problemă", a explicat directorul de comunicare al FRB, Tiberiu Rist, într-o declarație găzduită de site-ul baschet.ro.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii