1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dorianraileanDambovitapenet, Special / Aseară, naționala Republicii Moldova a bifat o nouă victorie în grupele pentru calificarea la Euro 2024, învingând, în deplasare, Insulele Feroe, cu 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de V. Rață, fost component și el al Chindiei Târgoviște, în minutul 53.

Toți cei trei jucători de la Chindia – portarul Răilean și jucătorii de câmp Cojocaru și Bogaciuc au evoluat în partida de ieri.

Grație victoriei de ieri, Moldova este pe locul 3, cu 8 puncte, la egalitate cu Cehia și la două puncte în spatele liderului, Albania (10 puncte). Interesant este că pe locul 4 o regăsim pe Polonia, care a acumulat doar 6 puncte, din cinci jocuri, la fel ca și Moldova – doar că fotbaliștii de peste Prut au două victorii, două egaluri și o înfrângere.

Așsadar, Republica Moldova a reușit două rezultate bune, egal cu Austria și victoria cu Insulele Feroe, ambele în deplasare. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii