1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

offroaddambovitaDambovitapenet, Auto / Corb 44 Adventure Days se întoarce în Dâmbovița! O nouă etapă din calendarul campionatului național de off-road va avea loc lângă Șotânga, în perioada 2-5 noiembrie. În ultimii ani a devenit o tradiție ca acest eveniment să fie organizat toamna în împrejurimile Târgoviștei, cu participarea a câtorva zeci de concurenți și, atunci când a fost organizat trial, proba-spectacol a evenimentului, cu mii de spectatori.



De acțiunea din Dâmbovița se va ocupa, la fel ca și în anii anteriori, Roxana Ciuhulescu. Fosta vedetă Promotor este căsătorită, de puțin timp, cu un dâmbovițean, Silviu Bulugioiu, mare pasionat de off-road. Anul trecut, Roxana și Silviu au avut mari emoții. "A fost etapa a cincea a Campionatului Național de Off Road, unde au fost vreo 60 de echipaje din diferite clase, Standard A, Standard B, Challenge, Open, SSV, Extrem și Hobby. Ideea e că înainte de fiecare clasă se face o demonstrativă, practic Silviu s-a răstrunat în demonstrativa clasei Open. Răsturnările că sunt complete, pe-o parte, că sunt de mai multe ori sunt des întâlnite în Campionatul de Off Road. Mașinile sunt ranforsate, sunt pregătite cu roll-cage, bara de protecție amplasată în toate colțurile maxime ale mașinii, întocmai ca echipajul să fie protejat în caz de răsturnare".

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii