1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dobrintopfrantaCotidianul francez „L’Equipe” a întocmit ”Top 5, cei mai valoroşi fotbalişti români din istorie”. În ierarhia jurnaliștilor din Franța apar nume sonore din fotbalul românesc, dar, în opinia noastră, lipsește un jucător de referință! Altfel, inițiativa este cu adevărat lăudabilă!

 

Pe primul loc se situează Nicolae Dobrin, urmat de Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Marius Lăcătuş şi Ladislau Boloni (surprinde absența lui Ilie Balaci). Curios sau nu, se observă că dintre cei cinci fotbaliști aleși Dobrin e singurul care nu a evoluat la echipe din Europa! În aceste condiții, plasarea lui pe primul loc este cu adevărat lăudabilă, ținând cont și de numărul mai mic de meciuri internaționale (cu echipa de club sau cu naționala), din perioada în care a activat ca jucător.

Foto - L’Equipe


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii