1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

hagisportulSezonul 1996-1997 / Un meci al etapei a 8-a care a trezit un viu interes, la vremea respectivă, pentru că se aflau față în față revelațiile momentului în fotbalul românesc! Două echipe care dincolo de miza celor 3 puncte, ofereau de fiecare dată un adevărat spectacol la scenă deschisă.



Însoțită de un numeros grup de suporteri, Chindia pleca în Regie, cu două indisponibilități serioase și de ultim moment, Bălașa și Reghecampf! Astfel că cele câteva ore petrecute pentru odihnă, pe malul lacului, la Crevedia, unde s-a servit și masa de prânz, au fost un adevărat chin pentru Silviu Dumitrescu, omul care trebuia să rezolve, ”ecuația”, primului ”11” pentru ”a liniști gașca nebună”!

Sportul Studențesc - Chindia 2-1 (1-0)
Au marcat: Bg.Andone (min.9), Caraman (73) / Țermure (78).

Au arbitrat: Sorin Altmayer (Timișoara) - Al.Deaconu (Ploiești) și Daniel Munteanu (Bacău). Obs.FRF: Cristian Bivolaru (București). La tineret-rezerve 2-2 ( ambele goluri ale Chindiei fiind marcate de Sorin Rădoi ”Tule”)

Sportul: Nae - Pîcleșan,Cărbunaru, Cr.Petre, T.Cristea (cpt), Pădureț - Diniță, Zane, Fl.Dumitru (85- Pitu) - B.Andone, Fl.Simion (25- Caraman). Antrenor: Mihail Marian.
Chindia: Jipa - Becheanu (65-Ristea), Țermure, Gîlmencea, Mielușică - Ir.Voicu (46 - Bogoi) - Aliuță (60 - Cl.Moldovan), B.Liță, Dumitrașcu - Bîrdeș (cpt), M.Luca. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Studenții încep în forță, așa cum era de așteptat, însă Jipa reușește să facă față avalanșei de șuturi, între care cel mai periculos a fost al lui Florin Simion (min.8). Un minut mai târziu, Ir.Voicu, îl scapă din vedere pe Bogdan Andone, care îl  învinge pe Jipa, la centrarea lui Pîcleșan. Reveniți de la vestiare, târgoviștenii par mai incisivi, deși bucureștenii nu reduc motoarele! Sportul rămâne în zece (min.55), după al doilea galben primit de Diniță, dar suprioritatea numerică a Chindiei nu se simte în teren! Caraman face o cursă solitară, de vreo 45-50 de metri, pierzându-și toți adversarii pe traseu și șutează sec în stânga lui Jipa, făcând imposibilă și intervenția lui ”Țac”, aflat pe linia porții. Țermure iese la rampă, cinci minute mai târziu, când reduce handicapul!  Chindia a avut chiar șansa egalării (min.85), însă Nae scoate cu un ultim efort, de sub transversală, mingea trimisă de șutul lui Dumitrașcu.

Foto: Sportul Studențesc, o formație dispărută din peisajul fotbalului românesc, deși a scris adevărate pagini de istorie și pe la care a trecut chiar Gheorghe Hagi... (sursa: Adevărul) 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii