1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

mingefotbalEtapa a 29-a a fost una extrem de dificilă pentru Chindia, ajunsă la ”-5”, în clasamentul ”adevărului”, mai ales că și oltenii se aflau la un îngrijorător ”-6”! A fost un joc în care toate golurile s-au marcat în prima repriză! Misiunea Chindiei devenea tot mai dificilă!Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova 0-2 (0-2)
A marcat: Ungur (min.7 și 45)

Chindia: Jipa - M.Pană, Bogoi, Țermure (cpt), Ghergu - Becheanu, M.Stoica, Bălașa, Mitu (75 - ONisemiuc) - Toboșaru (45 - Grama), Antal. Antrenor: Silviu Dumitrescu.

Universitatea: David - Năstăsie (87 - Pitrițu), Curt, Crăciunescu, Naicu - Mitriță, S.Cristescu (cpt), Gabi Popescu, Frăsineanu - Ungur (55 - Iordache), Vrăjitoarea (89 - Trică). Antrenori: SIlviu Lung și Mircea Irimescu.

Au arbitrat: Viorel Anghelinei (Galați) - Constantin Ageorghiesei (P.Neamț) și Sorin Boca (Iași). Observatori FRF: Mircea Constantinescu și Petrică Tătar (ambii din București). La tineret-rezerve: 1-2 (0-1)

Apăsați de miza meciului, târgoviștenii greșesc din start: Țermure - căpitanul Chindiei, degajează un balon în picioarele lui Ungur (min.7), craioveanul l-a văzut pe Jipa ieșit din poartă și a înscris nestingherit, pentru 0-1! Târgoviștenii par să-și fi revenit, dar Antal (min.9) și M.Pană (20), ratează cu destulă ușurință două ocazii mari de a egala. În replică Silvian Cristescu ratează și el, singur cu Jipa (28). Și totuși, oaspeții au închis tabela în ultimul minut al reprizei: Vrăjitoarea a scăpat pe contraatac, a centrat precis la Ungur, care n-a avut decât să împingă balonul în poarta goală (0-2)! În repriza secundă, târgoviștenii au forțat nota, însă Naicu (51), a scos mingea, șutată de Antal, de pe linia porții, iar David și-a salvat echipa în două rânduri - reușind să respingă șuturile lui Bogoi (65) și Bălașa (70). N-a fost îndeajuns faptul că înfrângerea cu Craiova a coborât Chindia la - 8 (n.r. - locul 10, cu doar 38 puncte), urcând Craiova la -3, pentru că în minutul 88, Bogoi este eliminat, iar la ieșirea din stadion, galeria Chidiei a dat foc la steaguri și i-a huduit pe jucători!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii