1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou25FC România înseamnă oameni ambiţioşi... FC România reprezintă un proiect inedit... FC România este echipa care, departe de ţară, adună tot mai mulţi suporteri! FC România, gruparea de la Londra care a pornit dintr-un vis pe care l-a avut Ionuţ Vintilă a părăsit, aseară, Cupa Angliei! Dar, povestea merge mai departe! 



In urma cu cativa ani, cand am aflat de FC Romania...am fost mirati... Cum? Un dambovitean vrea sa faca performanta, departe de casa... Si nu oriunde, ci in fotbalul englezesc. Cu pasi marunti, Ionut Vintila a inceput de jos. A avut rabdare, a fost nevoit sa "inghita" multe... Sa treaca peste piedici "doar pentru ca era roman". Nici acum, dupa ani buni petrecuti in Anglia, "rautatile" nu au disparut, complet... Inca mai sunt englezi care isi spun: cum sa faca performanta o echipa de ...romani?!

Nu folosim cuvinte mari... Ceea ce face Ionut Vintila, impreuna cu "lupii" lui este PERFORMANTA! Sa poti juca zeci de meciuri, intr-un campionat greu... Sa lupti pentru cauza ta, atunci cand multi nu iti dau nicio sansa... Sa cauti si mai ales sa gasesti resursele financiare prin care sa poti continua un proiect atat de ambitios... Ce inseamna toate acestea, daca nu performanta? 

CEL MAI FRUMOS CADOU... PROMOVAREA!
Asa cum spuneam, FC Romania a ratat, aseara, calificarea in faza superioara a Cupei Angliei. Dupa un 2-2, intr-un prim meci si 0-0, la rejucare, au urmat prelungirile... Efortul sustinut al fotbalistilor de la FC Romania s-a vazut! Au incercat sa arate tuturor ca sunt ""greu de invins". Si, credem noi, au reusit. Cu putina sansa puteau merge mai departe. Dar in prelungiri au venit cele doua goluri...

Si totusi...stiti ceva? Nimic nu e pierdut! In jurul lor au creat emulatie! Tot mai multi romani, din tara sau de la Londra, vorbesc despre FC Romania, "lupi" sau "baietii lui Vintila". Nu e putin lucru, motiv pentru care atat Ionut Vintila, cat si toti baietii, de la primul, pana la ultimul om din echipa, merita tot respectul nostru. 


Suntem convinsi ca cei de la FC Romania vor reusi sa treaca peste infrangerea de aseara si se vor mobiliza, asa cum nu au mai facut-o, vreodata! Vor lupta cu totii pentru PROMOVARE! Un vis care poate deveni realitate. Nu va fi usor, dar nici pe departe...imposibil!

Succes, FC Romania! Bafta, Ionut Vintila! Haide, lupii! 

Respectul nostru, al tuturor iubitorilor de fotbal. 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii