1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

fcromaniasezonnou1Meci, pe cât de greu, pe atât de important, pentru „băieţii” lui Ionuţ Vintilă! Şi poate nu atât prin prisma adversarului, cât a problemelor de lot! Succes, FC România! Vrem încă trei puncte!

Dupa aventura din Cupa Angliei, FC Romania se reintoarce la lupta din campionat! Acolo unde trupa lui Ionut Vintila se afla pe locul 7, la sase puncte de lider, dar cu doua jocuri mai putin! Astazi (sambata, 23 septembrie), de la ora 15, in Anglia (17:00, in Romania), “tricolorii” vor intalni, in deplasare, pe cei de la Clapton, locul 13, cu noua puncte. In opinia noastra, baietii nostri pleaca drept favoriti, dar conjunctura face ca meciul sa fie unul … dificil! Pe lista suspendatilor si accidentatilor, la ora actuala, figureaza cel putin cinci-sase nume! Si majoritatea sunt titulari, de drept. Sa speram insa ca Ionut Vintila va gasi formula castigatoare si FC Romania isi va trece in cont trei puncte importante, care o vor apropia de lider!

Unde se joaca meciul!
Old Spotted Dog Stadium
Upton Lane, Forest Gate, London E7 9NP

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii