1.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

fcromaniasezonnou41După eliminarea din Cupa Angliei, la capătul unei duble dramatice şi cu jumătate de echipă indisponibilă, FC România a făcut deplasarea la Clapton, pentru al şaptelea joc în campionat.

La pauza, „baietii” lui Ionut Vintila conduceau cu 2-1, dar, din nefericire, in repriza secunda, cei de la Clapton au revenit in joc si au marcat de doua ori! Scor final, Clapton-FC Romania 3-2.

Chiar daca au fost invinsi, cei de la FC Romania trebuie sa ramana increzatori in sansele lor de a-si atinge obiectivul: promovarea! Campionatul este lung si (inca) mai este timp... 

Dupa meciul de ieri, FC Romania a ajuns pe locul 8, cu 13 puncte, din sapte jocuri. Pe primele locuri: 1. West Essex 19p (8 jocuri), 2. Sporting Bengal 19p (10), 3. Takeley 18p (6).

Maine, pe www.dambovitapenet.ro o sa gasiti un amplu material despre evolutia echipei noastre in campionatul din Anglia! 

Foto: Ciprian Dimbean https://www.facebook.com/CiprianPhotograph/?fref=ts

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii