1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

maradonachiriacMaradona Chiriac este un alt ”lup” de bază al ”tricolorilor” de la FC România! A jucat în Anglia pentru prima dată în 2014, pentru ca anul trecut să se reîntoarcă la echipa lui Ionuț Vintilă. ”În Anglia, fotbalul e… religie”, spune Maradona Chiriac!

 

Cum a ajuns să il cheme Maradona!
”Tatăl meu a fost fotbalist și în perioada în care m-am născut eu Maradona era cel mai bun fotbalist. Tata fiind fan înfocat al lui Maradona, am ajuns să îi port numele. Cei mai mulți cred că este poreclă. Dar, cine nu crede, scot buletinul și îi arăt (n. red. – zâmbește).

 

FC România, echipa la care se simte cel mai bine!
Maradona Chiriac a jucat fotbal în România, dar cel mai bine se simte la… FC România! Și s-a îndrăgostit de această echipă imediat ce a aflat de ea: ”De FC România am auzit din 2014, de la un fost coleg, Tudorie. Am vorbit cu el și m-a ajutat să vin la echipă. Prima dată am jucat în 2014, vreo 5-6 meciuri, după care m-am întors în România. Pentru ca anul trecut să revin aici, unde sper să rămân cât pot de mult.”

 

”E ceva unic! Ca o echipă românească să joace aici!”
Maradona spune că prezența echipei FC România în fotbalul din Anglia este ceva cu adevărat ieșit din comun: ”Punctul forte al formației noastre este unitatea și mai ales că ne reprezentăm țara! E ceva unic! Ca o formație românească să joace în campionatul englezesc, plus în cea mai veche competiție de fotbal din lume, Cupa Angliei!”

 

Diferență colosală între Anglia și România
”În Anglia fotbalul e … religie! Nu contează liga în care joci. Suporterii sunt lângă tine. În Romania e greu, în primul rând pentru că nu mai sunt investiții la copiii și juniori. Nu are ce să vină din spate”, spune Maradona Chiriac.

 

Cupa Angliei, amintirile cele mai frumoase!
”În teren mă simt cel mai bine când aud FC România. Mă motivează să mă lupt pentru orice minge! Cel mai frumos meci a fost în Cupa Angliei, când am câștigat 4-0 (n.red – 8 septembrie, Soham Town Rangers) A fost o bucurie de nedescris.”

 

”Cu puțin sacrificiu se poate ajunge în Liga 7!”
Este de părere Maradona Chiriac, fotbalistul care își dorește ca în 2019 echipa FC România să bifeze ținta propusă: ”Trebuie să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în Liga a 8-a. Și, pe viitor, de ce nu, sper să putem juca înt-o ligă superioară!”


Succes, Maradona Chiriac! Baftă, FC Româania!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii