1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

sergiumaximovSergiu Maximov esten unul dintre ”lupii” din Londra care a bifat multe prezențe în meciurile ”tricolorilor”. Astăzi, fotbalistul din Republica Moldova ne spune de ce a ales să joace în Anglia și cum a ales FC România! Și pentru el, Cupa Angliei reprezintă un vis împlinit! A reușit să joace acolo unde cei mai mulți doar visează! 


Sergiu Maximov și-a început cariera de fotbalist la Zimbru Chișinău, una dintre formațiile cele mai bune din Republica Moldova. Apoi, a ales Anglia. Ințial a jucat la Brackwell, pentru ca apoi să ajungă în tabăra ”lupilor”: ”De FC România am auzit de la un prieten. Am vorbit cu el și m-a ajutat să vin la echipă. Prima dată am jucat un meci pentru FC România în FA Vase Cup. Mi-a plăcut mult echipa si de atunci sunt la FC România. Aici unde sper să joc cât mai mult!”


FC România atrage atenția, spune Sergiu Maximov
”E ceva unic! Ca o formație românească să joace în campionatul englezesc, plus în cea mai veche competiție de fotbal din lume, Cupa Angliei!”


Diferență uriașă între Anglia și Moldova
”În Anglia, fotbalul este complet diferit față de cel de acasă! Nu contează liga în care joci. Suporterii sunt lângă tine. În Moldova e greu, în primul rând pentru că nu mai sunt investiții la echipe... Doar 3, 4 formații au mai rămas. În rest nu se vede nicio creștere în fotbalul de acasă” spune Sergiu Maximov.


”În teren mă simt cel mai bine când aud FC România.”
Pentru Sergiu Maximov, cele mai frumoase amintiri sunt din Cupa Angliei. Dar cel mai mult îl emoționează atunci când din tribune se aud scandările fanilor, care strigă ”FC România”! Tot acest sprijin îl încurajează și îl fac pe Sergiu să dea tot ce poate, alături de colegii lui, pentru îndeplinirea obiectivului. Trebuie să ne îndeplinim obiectivul, acela de a rămâne în Liga a 8-a. Și, pe viitor, de ce nu, sper să putem juca înt-o ligă superioară! Totul este posibil, dar avem nevoie de multă dăruire și muncă”.

Baftă, Sergiu Maximov! Succes, FC România!

Foto: Ciprian Dîmbean 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii