5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

burducasenioricupanoi2023Dambovitapenet, Cupa României / Ce poți să mai spui după un joc terminat cu scorul de 0-9?! Doar că diferența dintre Liga a 6-a și a 4-a s-a văzut, clar, în această după amiază, în duelul dintre Valahii Târgoviște și ACS Biurduca! Ei bine, dar ce ați spune dacă ați afla că la formația vizitatoare de Liga a 4-a au evolutat doar doi seniori? Vorbim despre portarul Nkea și jucătorul de câmp Mavlea. Asta înseamnă că locul ocupat de ACS Burduca U19, în Liga a 4-a (1, cu doar victorii) nu este deloc întâmplător! 

Revenind la meciul de azi, să spunem că cele nouă goluri au fost marcate de Cocoș (3), Dumitriu (2), Mavlea, Nicula, Niculae, Vasilescu. 

Felicitări, ACS Burduca, o grupare care, iată, face senzație, construită fiind pe ”scheletul” juniorilor de la Crevedia! 

Le ținem pumnii strânși tinerilor fotbaliști și le dorim mult succes în jocurile viitoare! 


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii