5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

dragomirestivoinesti2023noi29Dambovitapenet, Cupa României / Viitorul Voinești este o altă formație care nu a dat gazdelor nicio șansă în duelul din optimile de finală ale Cupei României, faza județeană! AS Dragomirești - Viitorul Voinești s-a terminat 0-5 și acum gruparea de Liga a 4-a se pregătește pentru sferturile de finală!Golurile celor de la Voinești au fost marcate de Alex Iordache, în prima repriză și Liviu Albu, Dragoș Tudorache, Marius Cravcescu, plus Adrian Oprișanu, în mitanul secund! 

”Succes clar pentru echipa noastră. Gazdele nu au avut nicio șansă. Le mulțumim pentru duelul de azi și le dorim mult succes pe mai departe. Noi acum așteptăm sferturile de finală și ne dorim să facem o figură și mai frumoasă în returul Ligii a 4-a”, este prima declarație venită dinspre Voinești! 

Pentru cei de la Voinești urmează acum o binemritată pauză, în timp ce AS Dragomorești mai are de dus o luptă, în campionat, duminică, 3 decembrie, la Lucieni (Onoare Nord) .

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii