5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

potlogiziduri2noi2023Dambovitapenet, Cupa României / Duelul dintre Voința Crețu și Roberto Ziduri a fost unul dintre cele mai echilibrate din sferturile de finală ale Cupei României! S-a terminat 3-2 pentru gruparea din Liga a 4-a. Pe de o parte am avut ambiția gazdelor, care și-au dorit enorm să producă o mare surpriză, iar pe de altă parte la Ziduri au absentat numeroși titulari de drept, în echipă fiind introduși nu mai puțin de șase juniori!



Pentru Roberto Ziduri au marcat David Marcu (2) și Căldăraru . 

Acum, la Roberto Ziduri a venit vacanța și după câteva zile de odihnă (re)începe munca, pentru că în returul Ligii a 4-a toată lumea de aici își dorește mai mult! Va fi de muncă, dar asta nu îi sperie pe cei de la Ziduri, din contră, îi motivează. 

De partea cealaltă, Voința Crețu mai are de jucat un meci, duminică, în Onoare Sud, în deplasare, la Luceafărul Poiiana, după care și aici va veni vacanța! 


______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii