1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meci36Cupa României / Am propus spre atenţia AJF Dâmboviţa, cu ceva vreme în urmă, un sistem echlibrat privind faza judeţeană a acestei competiții, pentru a ajunge (şi) matematic în 16-imile de finală, fără probleme, dar şi programarea a cel puţin două etape în această toamnă. Dacă la alţii se poate, la noi competiţia se va juca tot pe terenuri îngheţate sau în noroi.

 

Suntem singurul judeţ din zonă în care organizatorii n-au programat măcar o etapă de Cupa României, ţinând cont că vremea ajută desfăşurarea competiţiei în condiţii excelente. Mai ales că preşedintele Emil Tudor ar trebui să ştie că nu avem terenuri care să ofere prin lunile noiembrie sau martie astfel de condiţii. Mai bine de 90% dintre Aosciaţiile Judeţene de Fotbal din ţară au demarat deja primele faze ale Cupei României, tocmai pentru a asigura echipelor condiţii pentru buna desfăşurarea a jocurilor. Şi pentru ca nu cumva cineva să credă că vorbim fără argumente, haideţi să trecem în revistă doar judeţele din jurul nostru...

Argeş - faza I s-a jucat pe 27 septembrie, iar 16-imile sunt programate pe 16 octombrie

Giurgiu - 16-imile programate pe 10 octombrie. Meciul Real Drăgăneasa - Luceafărul Trestieni se va juca pe stadionul „Ştefan Ciomârtan” din Brezoaele, miercuri, de la ora 16,30!

Bucureşti - prima fază s-a jucat pe 18 septembrie; următoarea etapă - 9 octombrie

Braşov - fazele zonale - 4 la număr, se încheie pe 3 octombrie, după care urmează 16-imile de finală

Prahova - prima fază s-a jucat pe... 18 august!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Buzău - faza 1 - 2 septembrie; faza a 2-a - 3 octombrie

Călăraşi - prima fază s-a jucat pe 11 august!

Şi să nu creadă cumva cineva că prin judeţele de mai sus n-au fost şi etape intermediare! Cert este că acolo unde sunt oameni de fotbal se poate, la noi... „lasă-i să joace în noroi”, pentru că oricum sunt mai multe... cartonaşe galbene şi roşii!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii