chindiajune2018Cu două etape înainte de finalul sezonului, Chindia Târgovişte este virtual campioană judeţeană, cîştigând şi dreptul de a participa la etapa zonală, programată între 24-27 mai! Intră să vezi potenţiali adversari ai târgoviştenilor!

 

Chindia Târgovişte (antrenor - Septimiu Burtescu) este virtual campioană judeţeană la juniori E (U11), cu două etape înainte de finalul sezonului. Micii fotbalişti de la Chindia şi-au câştigat astfel şi dreptul de a reprezenta judeţul nostru la etapa zonală, programată între 24-27 mai, urmând ca pe 17 mai - la şedinţa tehnică de la FRF să fie stabilită şi gazda „zonei” * Campioana judeţului nostru a fost repartizată în Zona 4, alături de reprezentatele similare ale judeţelor Prahova, Buzău, Teleroman şi Argeş * Cu două etape înainte de final, în Argeş - campionat desfăşurat pe două serii, se pare că FC Argeş - care conduce detaşat în seria a 2-a (48p)* În judeţul Buzău - tot cu două serii, în baraj vor juca Atletic Kids Buzău şi Viitorul Buzău * La Prahova, lucrurile sunt clare - Petrolul Ploieşti fiind campioană judeţeană * În fine, la Teleroman, pe prima poziţie, detaşat, se află Young Steaua Alexandria.

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii