1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dragosmilitaru1Dambovitapenet, Liga 2 / Antrenorul principal al Chindiei și stafful său au fost dați afară miercuri seară de la formația dâmbovițeană, imediat după victoria cu CS Blejoi, 5-0 în Turul 3, al Cupei României. A fost ședință la stadionul din Târgoviște, la întoarcerea de la Blejoi, și au fost înștiințat că de joi, deci de a doua zi, nu mai sunt angajații clubului.

”Toți au rămas șocați. Militaru știa ce i se pregătește, dar spera să fie lăsat măcar la meciul cu Gloria Buzău, de marți, poate cu o victorie schimba planurile. Cordoș a avut o atitudine de patron, deși echipa este finanțată de Consiliul Județean Dâmbovița. S-a băgat în discuție și jurista clubului, a ridicat vocea la unul dintre colaboratorii lui Militaru, fiind pusă imediat la punct”, au vorbit surse apropiate Chindiei, potrivit Liga2.ro.

În cercul celor demiși miercuri, în afară de antrenorul principal Dragoș Militaru și secunzii săi, plus preparatorul fizic, se află și team-manager-ul Irinel Voicu, secund al echipei în sezonul trecut al primei ligi.

Voicu va primi, cel mai probabil, o grupă de juniori din cadrul clubului, după ce a intrat în dizgrațiile lui Andrei Cordoș la scurt timp după instalarea clujeanului în funcția de președinte.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii