5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

ionutmarin2023Dambovitapenet, Liga 2 / De câteva zile, ceea ce se petrece la Chindia Târgoviște ”ține paginile” multor publicații din România. Practic,  Andrei Cordoș, președintele grupării noastre, a șocat pe toată lumea după ce l-a demis pe antrenorul Dragoș Militaru, dar și pe cei patru colaboratori ai acestuia. Ei bine, lucrurile nu s-au oprit aici! Potrivit GSP, ”președintele Chindiei i-a convocat pe ofițerul de presă Ionuț Marin, pe îngrijitorul de gazon Ion Nichita și pe team-managerul Irinel Voicu și i-a informat că îi dă afară!  Aici, la Chindia, cei 3 au format o gașcă, toate informațiile către presă împotriva conducerii pornesc de la ei, le-a transmis Cordoș apropiaților” - Sursa GSP.ro 



Potrivit aceleiași surse, ”în timpul discuției, spiritele s-au încins, iar Cordoș l-a amenințat pe Ionuț Marin: „Vrei să te bat aici, să te c**i pe tine?!”.

Ionuț Marin mai avea contract cu Chindia până la 30 iunie 2024 și era de 4 ani responsabilul cu presa. Ion Nichita, 44 de ani, activa de 13 ani în club.


Articolul de pe gsp.ro, aici
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/scene-socante-la-chindia-dat-afara-si-amenintat-de-presedinte-vrei-sa-te-bat-aici-sa-te-ci-pe-tine-708374.html

În replică, Andrei Cordoș a declarat că ceea ce s-a vehiculat în presă nu este adevărat: 
”Nu e nimic adevărat. Am luat decizia ca atunci când oamenii nu-și fac treaba să fie îndepărtați. Acest club merită să fie curat, să rămână cu oameni profesioniști. Avem un oraș întreg în spate, un obiectiv clar, promovarea, și nu înțeleg aceste discuții neadevărate. Dacă cineva ar avea dovezi în acest sens, ar trebui să le arate. Nu mai e nevoie de ei la acest club pentru că nu și-au făcut treaba. În momentul de față, ei sunt angajații clubului, nu li s-a înaintat vreun act. Ei au făcut aceste lucruri din postura de angajați ai clubului, iar asta îmi oferă oportunitatea ca mâine să le cer rezilierea contractului.” 

Am vrut să vedem ce părere are Ionuț Marin, cel care în ultimii ani a fost alături de Chindia Târgoviște, din postura de ofițer de presă! Iată ce ne-a declarat:

De ce nu mai ești la club?
Ionuț Marin - ”Nu mai sunt la club pentru că așa a decis “patronul” pe banii noștri al clubului Chindia. Mi s-a transmis că trebuie să ne despărțim, pentru că s-a format o gașcă la club care dă informații presei. Acest Cordoș este un iepuraș, un fricos. Știe doar să ameninte și să înjure și se uită tot timpul în spate.”

Cum și când au început problemele?
Ionuț Marin - ”De la prima întâlnire, acest nimeni mi-a spus că nu are nevoie de ofițer de presă. Habar nu are de regulamente, omul e venit aici să facă bani. Câte luni poate, trage tare.”

Președintele Cordoș a negat ca au existat amenințări. Cum îți explici asta?
Ionuț Marin - ”Președintele Cordoș minte și când doarme. Mi-a zis că mă bate de mă c*c pe mine, de față fiind și îngrijitorul gazonului, Ion Nechita.”

Exista acum drepturi salariale neachitate și dacă da, ai fost anunțat când le primești ?
Ionuț Marin - ”Am două luni neplătite, mergem spre a treia. Și aici m-a mințit anonimul de la Cluj, mi-a spus că pe 15 august vom fi la zi cu banii.”

Ce simți când vezi ce se întâmplă acum cu Chindia Târgoviște?
Ionuț Marin - ”Simt un sentiment profund de scârbă.”

 

Foto: facebook 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii