1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiasteaua2323Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a pus în vânzare sâmbătă seară biletele pentru meciul cu Gloria Buzău, cu prețuri cuprinse între 15 și 60 lei, ca și la meciul cu CSA Steaua, din 8 august, primul în organizare proprie în Liga a II-a. Sunt totuși câteva diferențe: pentru acest joc, toate biletele trebuie emise nominal, cu nume, prenume, număr de telefon și e-mail separate, la comanda online.



În mediul online, suporterii au reacționat virulent: “cum să aibă copiii de câțiva ani telefoane și mailuri? am încercat să iau două bilete și nu am putut. Bătaie de joc, din partea conducerii”. Până la redactarea acestui articol, deci în aproape 24h de când a demarat vânzarea online, Chindia abia dacă vânduse câteva sute de bilete pentru meciul programat marți seară. Cu Steaua, în schimb, în același interval dăduse peste 4.000.

Se pare că practicile de acum au fost dictate de președintele Andrei Cordoș, de teama unor eventuale reacții negative ale fanilor. Cordoș ar dori să identifice fiecare potențial contestatar în baza locului de pe stadion și a biletului achiziționat online.

Foto: AFC Chindia Târgoviște

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii