1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiadumbravitapoza2sep2023Dambovitapenet, Liga 2 / Chindia a terminat prima parte a campionatului departe de așteptările tuturor, suporteri, asociați sau simpli oameni de fotbal. Locul 11, în Liga a 2-a, căruia i se adaugă o comportare submediocră în Cupă, încheiată cu trei înfrângeri și fără gol marcat, sunt bornele unei jumătăți de an în care echipa a rămas datoare.



În mod bizar, conducerea a demarat deja procedurile pentru rezilierea contractelor cu mai mulți jucători. Iustin Popescu și Cătălin Golofca au fost primii chemați să rezilieze contractele, însă președintele Lorin Petrescu s-a lovit de refuzul jucătorilor. "A rămas că vor negocia telefonic în următoarele zile termenii despărțirii, însă fotbaliștii nu vor să renunțe la bani, cum e și normal. Așa că cel mai probabil vor urma noi litigii", vorbesc surse apropiate clubului.

În tot acest timp, Chindia este amenințată cu depunctarea, la ședințele CD de săptămâna viitoare, iar pe rolul instanțelor sportive - și nu numai - apar noi litigii.

 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii