1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

galerieploaiechindia2023decDambovitapenet, Liga 2 / Brigăzile care compun galeria Chindiei au emis un comunicat comun prin care critică actuala conducere a clubului, despre care spun că nu este transparentă, nu comunică și, mai mult decât atât, par a o acuza de practici nu tocmai loiale. Despre ce este vorba? Se pare că după meciul cu CS Mioveni, președintele Lorin Petrescu ar fi fost nemulțumit de scandările venite din tribune și ar fi aranjat, pentru următorul meci de acasă, cel cu Concordia Chiajna, ca între suporterii din galerie să fie infiltrați alții, "vigilenți" la orice tentativă de a se scanda critic.



Redăm mai jos comunicatul integral, care se regăsește pe paginile Cavalerii Cetății, Young Boys, Vechea Cetate și Iubim Chindia:

”Suntem aproape de finalul unui an cu foarte multe dezamăgiri și prea puține bucurii. Totul a început cu o inaugurare neagră a casei noastre, a stadionului pe care autoritățile locale au promis ca îl termină în 2 ani, însă a trebuit să suportăm 4 ani de exil. Am fost bucuroși ca am reușit sa formăm o galerie unită, o galerie ce a îndurat orice pentru CHINDIA.

Dacă Andrei Cordoș a venit cu ceva nou și constructiv, TRANSPARENȚĂ față de galerie, corectitudine și debarasarea de "căpușele" clubului, numirea lui Lorin Petrescu ca președinte nu a mai oferit aceeași încredere în proiectul asumat la începutul sezonului. Faptul că noi renunțăm la timpul cu familiile noastre, la liberele și zilele de concediu, că ne cheltuim ultimul ban pentru a fi alături de propria echipă, nu mai e o surpriză, dar durerea provocată de situația actuală ne afectează negativ. La ultimul meci am protestat, deoarece politicul a ajuns la cel mai josnic nivel, acela de a distruge imaginea celei mai frumoase parte a familiei Chindia, PROPRIA GALERIE.

1. Înaintea meciului contra celor de la Concordia Chiajna, am fost contactați de un fan (angajat ProActiv), pentru a ne transmite un mesaj al președintelui Chindiei, un lucru ce dovedește că nu mai există comunicarea de altă dată între club și galerie. În ziua meciului, o parte din galeria Flacărei Moreni s-a prezentat la stadion pentru a ridica aproximativ 30 de bilete, fără a le plăti. Pe stadion au fost dați deoparte de galerie, pentru evitarea oricăror incidente între noi și ei. Menționăm faptul că, suntem aproape în anul 2024 și încă mai există oameni ce pot fi cumpărați pentru a cânta. Totul a fost confirmat de președintele clubului, că acești așa-ziși suporteri au fost plătiți pentru a cânta. Jignire mai mare ca asta nu există pentru suporterul ce vine din pasiune la stadion, suporterul ce sacrifică tot ce are pentru echipa sa, suporterul care poate îndura mult timp multe greutăți.

2. La finalul meciului contra Miovenului, doar 7 jucători au venit în fața galeriei, restul au fugit la cabine. Dezamăgirea este și pentru noi, nu doar pentru jucători, dar să nu vii să mulțumești galeriei pentru că a făcut tot ce a putut, este lipsă de respect.

3. La sfârșitul meciului contra Sibiului, ni s-a confirmat faptul că mulți jucători sunt neplătiți de cel puțin 2 luni, lucru ce ne face să adresăm o întrebare către Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița și AFC Chindia Oficial: CE AȚI FĂCUT CU BANII DE SALARII ALE JUCĂTORILOR?

Încheiem prin a asigura toată suflarea târgovișteană ca nu vom renunța la tot ceea ce am construit și vom susține echipa oriunde ar fi. Conducerea, jucătorii, staff-ul, sponsorii, mai marii primăriei și consiliului județean, cu toții vin și pleacă, NOI vom rămâne mereu aici, pentru că NOI SUNTEM CHINDIA!” 

 

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii