1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

semnulintrebariiDambovitapenet, Liga 2 / Lucrurile par scăpate total de sub control la Chindia. Jucătorii și antrenorii au refuzat să efectueze sedinta de pregătire programată initial pentru astăzi, ora 10.30. Asta după ce ieri au fost la Primaria Târgoviște, pentru a transmite edililor că în actualele condiții activitatea este blocată.



Jucătorii reclamă plata a trei salarii restante, dar se plang si de modul de organizare de la club. Multi cer plata la zi a salariilor și rezilierea contractelor.

Chindia a rămăs deja fără câțiva juăatori, ale căror propuneri de reziliere au fost acceptate. “Cui nu îi convine, să plece. Deocamdată nu sunt bani”, li s-a transmis ieri la Primărie.

______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii