3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

chindiaian202419Dambovitapenet, Liga 2 / La Chindia Târgoviște lucrurile sunt departe de a fi puse în ordine! Și totuși, suntem recunoscători pentru că, ușor-ușor, jucătorii reintră în programul de pregătire. Sunt probleme, dar poate că într-un final cei ce le pot rezolva vor face front comun în jurul Chindiei, pentru a aduce bucurie miilor de suporteri dâmbovițeni, care susțin Chindia Târgoviște! 



”În sfârșit suntem pe teren, ne antrenăm, facem tot ce ne dorim, cu toții, pentru campionat. Am început să zâmbim și noi. Suntem concentrați pe ceea ce facem, nu a fost o perioadă ușoară, dar, important, am ieșit acum mai optimiști și credem că se poate. Era important să ne întoarcem și să dăm drumul”, spune antrenorul Diego Longo. 

Vom vedea ce va fi, cum va arăta programul de pregătire, calendarul amicalelor și așa mai departe. 

Încă mai sperăm, oricât de îndepărtat ne pare acest vis, la play-off și apoi, de ce nu, mai sus! Vom vede! 

Foto: Captură AFC Chindia Târgoviște




______
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii