1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

dorianraileanDambovitapenet, Liga 2 / Chindia a rămas și fără Dorian Railean, jucătorul cu cele mai multe minute în tricoul echipei în campionat. Sătul de promisiuni goale și de incertitudinea care domnește la club, portarul nationalei Republicii Moldova a obținut rezilierea contractului și va merge în Superligă, la Dinamo.



Potrivit afirmațiilor președintelui Lorin Petrescu, Railean ar fi renunțat și la o parte din bani pentru a putea pleca.

Golofca, Prejmerean, Rujtens, Manolache, Negoescu, Alberto Călin, Alex Militaru, Gîț, nu vor mai face parte nici ei din lotul Chindiei, care deocamdată este blocată la transferuri. De asemenea, conducerea Chindiei dorește ca și Jah și Gneba să plece. Totodată, rămâne de văzut care va fi situația lui Andrei Șerban, forul specializat al Federației Române de Fotbal urmând să decidă zilele aceastea, în favoarea jucătorului (de a pleca), sau a clubului (de a rămâne). 

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii