1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

chindiaCTNian24Dambovitapenet, Liga 2 / Continuă problemele la Chindia, iar situația e departe de a fi una liniștită, cum a încercat clubul să anunțe în mini-interviul cu Diego Longo. Cantonamentul care ar fi trebuit să înceapă mâine, la Mogoșoaia, a fost anulat cu puține ore înainte de plecare! Oficial, s-a spus că terenurile de la baza FRF șunt impracticabile.



În realitate, se pare că nu există fonduri pentru un stagiu de pregătire, așa că antrenamentele din această perioadă vor avea loc pe terenul sintetic de la Complexul de Natație (CTN). Un risc uriaș pentru accidentări, pe o suprafață “tun”.

Iarna trecută, cel puțin șase jucători au suferit rupturi musculare după antrenamentele de la CTN.

Altfel, Chindia ar fi trebuit să joace astăzi un amical cu Progresul Spartac. Și acesta a fost anulat! De amintit că până la primul meci oficial din 2024 a rămas fix o lună.

Anunțul oficial
”Cantonamentul centralizat de la Centrul de Fotbal Mogoșoaia se anulează datorită temperaturilor scăzute și a terenurilor de antrenament înghețate din interiorul complexului. Ne vom pregăti în Târgoviște, la Complexul Turistic de Natație, unde vom beneficia de terenul sintetic, sala de forță și condiții de refacere.” 

Foto: AFC Chindia Târgoviște

_______________
INFO
Te poți înscrie în grupul nostru de facebook, pentru a fi la curent cu toate știrile care apar, în fiecare zi! Click pe linkul alăturat: https://www.facebook.com/groups/566562406689042/

€ / Avem nevoie și de sprijinul tău! Pe 1 decembrie 2023, vom împlini 11 ani de la înființare! www.dambovitapenet.ro este un proiect independent, susținut doar din resurse proprii! Orice sprijin este binevenit! Poți face donații prin linkul de mai jos! Mulțumim, tuturor!

Paypal
http://dambovitapenet.ro/paypal

Revolut
revolut.me/andreihavc sau prin 0727.018689

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii