1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

antrenament21wCea de-a treia divizionară C dâmboviţeană şi-a reluat ieri pregătirile pentru noul sezon competiţional . Vezi care este programul celor din Titu! 

Urban Titu - „lanterna roşie” a seriei a 3-a, Liga a 3-a, şi-a reluat pregătirile pentru sezonul de primăvară, sub comanda aceluiaşi cuplu de antrenori - Gheorghe Becheanu şi Marinică Ionică, ultimul şi jucător activ * Pregătirile au loc la baza proprie, urmând ca Urban să efectueze şi o perioadă de cantonament de cel puţin o săptămână la Hagioaica * Singurii jucători de care Urban se desparte, deocamdată, sunt fundaşul Lupu şi mijlocaşul V.Ştefan * Lotul va fi completat cu câţiva jucători de la Afumaţi, Snagov şi Ploieşti, plus juniori de la GSA Nucet sau dintre cei aflaţi în probe (jucători din zonă) * După reluarea pregătirilor vor urma şi o serie de jocuri amicale, programul urmând a fi definitivat zilele acestea * Urban Titu va juca în prima etapă din retur, programată pe 4 martie, pe teren propriu cu Sporting Roşiorii de Vede.

Foto (facebook): Pregătiri pe zăpadă

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii