1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacarazapada43Mâine, Flacăra Moreni şi Chindia Târgovişte îşi testează loturile înaintea cantonamentelor centralizate. Vezi la ce ora se va juca meciul!

Mâine, de la ora 11,00 - teren Pompieri, meci, mare meci între două eterne rivale, chiar dacă la zi cele două echipe sunt separate competiţional! Indiferent  de opinii, de-a lungul timpului, între Flacăra Moreni şi Chindia Târgovişte a existat o rivalitate, mai ales că prima are avantajul „palmaresului”, iar cea de-a doua... mediatizarea. Sigur, la ora amicalului de astăzi, târgoviştenii pleacă din start cu prima şansă, diferenţa dintre cele două fiind reliefată de prezenţa competiţională * Trecând peste cele de mai sus, meciul de astăzi reprezintă un prim test pentru cei doi antrenori, cu obiective... oarecum asemănătoare, dacă luăm în calcul declaraţiile din toamnă. Nicu Croitoru n-a promis promovarea, dar „aşteptarea” macină lumea fotbalului târgoviştean: am avut o promovare „în mână” şi am pierdut-o la potou... Nici Flacăra n-a pornit în toamnă pe drumul promovării declarate, deşi Gabi Paraschiv pare să fie (cam) singurul care îşi doreşte acest lucru! * Meciul de mâine este până la urmă unul ca toate cele din pregătiri, mai ales că este şi primul pentru ambele echipe. La final, cei doi antrenori îşi vor definitiva probabil loturile cu care vor intra în cantonamentele centralizate, deşi târgoviştenii nu prea se grăbesc. Aşadar, mâine, de la ora 11,00 - teren Pompieri: Flacăra Moreni vs Chindia Târgovişte!
 

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii