1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasaantalya4231Echipa de liga a 3-a, FC Pucioasa, a susținut un nou meci amical, în Antalya. Ieri, au jucat cu norvegienii de la Os Turening, liga a 3-a din Norvegia. Vezi detalii de la joc și declarații ale antrenorului Cristi Bălașa. Baftă, Pucioasa!

 


FC Pucioasa - Os Turening 2-5 (1-2)

Ambele goluri ale „bombonarilor” au fost marcate de Leţu.

FC Pucioasa a început în următorul „11”: Agachi - Călin, Constantin, Blas, Diţă, Lungeanu, Parghel, Nae, Iamandache, Codroiu, Leţu. Pe parcursul meciului au fost rulaţi toţi jucătorii din lot, cu excepţia lui Dovleac şi Niculaescu, încă berefăcuţi după accidentări.

Cristi Bălașa: ”Diferența s-a făcut după pauză, când la noi s-au făcut mai multe schimbări, inclusiv cu jucători aflați în probe sau fotbaliști veniți după accidentări. Asta nu scuză însă cu nimic rezultatul!”



Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii