1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

pucioasayenisey1Astăzi, FC Pucioasa a jucat un nou amical în Antalya, în compania rușilor de la Yenisey Krasnoyarsk, formație din prima ligă rusă! Dâmbovițenii au reușit să învingă echipa care câștiga cu 3-0 confruntarea cu Viitorul Constanța, de la sfârșitul lunii trecute! Vezi informații de la joc și despre programul ”bombonarilor” în Antalya! 

 

FC Pucioasa - Yenisey Krasnoyarsk 1-0 (0-0)
A marcat: Calofir (min. 80)

FC Pucioasa: Agachi, Călin, Constantinescu, Blas, Diță, Parghel, Calofir, Lungeanu, Iamandache, Lețu, Codroiu.

pucioasayenisey2

Așadar, victorie pentru FC Pucioasa, cu unul dintre cei mai puternici adversari din Antalya! Să nu uităm că rușii de la Yenisey sunt în prima ligă, chiar dacă ocupă ultimul loc. De precizat că în ultimele 30 de minute în formația din Rusia au fost efectuate șase schimbări, în locul titularilor fiind introduși jucători tineri. ”Bombonarii” au simțit momentul mai... slab al adversarilor și au reușit să marcheze!

Mâine, FC Pucioasa ar fi trebuit să joace un amical cu Rapid București, dar partida a fost anulată. În această seară, cei din conducerea formației dâmbovițene caută un nou adversar pentru ultimul amical din Antalya.

FC Pucioasa va reveni în țară vineri, 15 februarie.

 

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii