1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

flacaramoreniziduri12019Astăzi, Flacăra Moreni a susținut un nou meci de verificare, acasă, cu Roberto Ziduri (Liga a 4-a). Jocul s-a disputat pe terenul ”Pompieri”, din Moreni. Vezi cum s-a terminat duelul dintre cele două echipe dâmbovițene, dar și marcatorii ”lupilor galbeni”!

 

Flacăra Moreni – Roberto Ziduri 6-0 (1-0)

Încă un succes pentru Flacăra Moreni, în amicale. După 2-1, cu GSA Nucet, 12-0, cu Viitorul Caragiale și 1-0, cu Recolta Gura Șuții, morenarii au mai făcut o ”victimă”: Roberto Ziduri, pe care au învins-o cu 4-0. Golurile Flacărei Moreni au fost reușite de Oprescu -2, Drăgan, ”Iască” Iliescu, Neacșu, Negrea.

Flacăra I repriză: Chiran- Niță, E.Matei, Oaie, A.Negrea- Vîrtej, Dinu- Zidăroiu, Drăgan, Rosciugă- Roman.

Flacăra a II-a repriză: Chiran(Panda)- G.Preda(Stănescu), Costache, Pahonțu, Oprea- D.Matei, Neacșu- Ilie, Oprescu, B.Negrea- Iliescu(Iorga). Antrenor: Gabriel Paraschiv. 

(sursă echipe: facebook, Flacăra Moreni) 






Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii