2.2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (5 voturi)

burleanu1009Gata, a trecut şi „furtuna”... Fotbalul dâmboviţean revine pe maidan - cu terenuri omologate pe ochi frumoşi, contra voturi… Fără prea multe socoteli, chit că unii vor pune mâna pe „NU”, daţi-mi voie să trag linie şi să vedem unde s-a făcut „diferenţa”. Crede cineva că echipele „împinse” de la spate în Liga a 5-a ar fi votat contra „domnului Tudor”? Sau cele două echipe înscrise în Liga a 4-a neregulamentar ar fi făcut altfel?

 

Sau cei care încercau să ne convingă pe reţelele de socializare că „dl.Tudor este cel mai bun preşedinte”? Nu pot să uit „explicaţia” până la urmă... pertinentă a unui prieten, pe pagina noastră, aşa că de ce n-ar fi votat tot cu „dl.Tudor”, pentru că „toată lumea este ffff mulţumită”!... Socotind precum... Pristanda - poate unu-două voturi scăpate, ajungem la „paispice-n cap”! Mai avem „faliţii” noştri, care ştiu domniile lor cum au jonglat cu „n” jucători pe „duble legitimări” - prinşi cu mâţa în sac şi normal că nu puteau să nu-şi răsplătească „naşul”... Încă 6-7, plus voturile echipelor cu reprezentanţi în Comitetul Executiv, că doar n-o r fi votat oamenii „pe dos”... Şi uite aşa, am ajuns la 24 sau 25… Credeţi că peste noapte vor dispărea „dublele legitimări” sau vor răsări terenuri împrejmuite şi vestiare? Credeţi că de mâine vor fi puse la punct clasamentele şi vor apărea... la minut deciziile CCD sau suspendările jucătorilor? Vă înşelaţi, dar nu noi am votat, ci voi!... S-aveţi parte de un fotbal curat, domnilor!

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii