1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

echipaolimpiciiulmi876Olimpicii Ulmi, formația din Liga a 4-a pregătită de Ionuț Iugulescu își dorește un parcurs cât mai bun, în returul de campionat. 17 jucători au spus ”prezent” la primele antrenamente. A fost perfectat și primul amical. Vezi ce își dorește antrenorul de la ”olimpicii” lui!

 

Olimpicii Ulmi este una dintre echipele frumoase ale Ligii a 4-a, care ar fi putut mai multe, în prima parte de campionat. Acesta este și motivul pentru care ”olimpicii” promit spectacol din primăvară. La primele antrenamente, Ionuț Iugulescu s-a putut baza pe 17 fotbaliști. Cei mai mulți dintre ei au intrat ”în priză”, pentru că sunt angrenați și în competițiile de minifotbal: ”Avem, momentan, 17 jucători. Posturile noastre sunt oarecum acoperite, dar alta este principala mea dorință! Jucătorii să aibă disponibilitate de a veni la antrenamente. Altfel, nu putem avea pretenții la un loc bun, la finele competiției”, ne-a declarat Ionuț Iugulescu.

În altă ordine de idei, a fost stabilit și primul joc amical, pe 16 februarie, în compania celor de la CSȘ Târgoviște. Vor mai fi și alte jocuri de pregătite, despre care vom aminti la momentul respectiv.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii