1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (0 voturi)

meciracarivisina200Surpriză de proporții la Voința Vișina! Gruparea care a terminat prima parte a campionatului pe locul 10 al ligii a 4-a se pregătește să dea lovitura! Un fotbalist care a avut meciuri în Liga 1 este la doar un pas de a juca pentru cei de la Voința! Altfel, acum se pun la punct amicalele și se caută cele mai bune soluții pentru completarea lotului!

 

Lucrurile se mișcă frumos la Voința Vișina! Gruparea din Liga a 4-a se pregătește să facă un super transfer! Un fotbalist cu meciuri în Liga 1 este la doar un pas de a ajunge în campionatul nostru! În curând vă vom dezvălui numele jucătorului!

Până la această oră, Voința Vișina nu a stabilit data unui amical. Se au însă în vedere jocuri de pregătire cu cei de la Titu și Răcari.

Sursele noastre ne-au mai declarat că se încearcă și recuperarea accidentaților Enescu și Negoi.

Vom reveni cu informații din tabăra Voinței Vișina!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii