3.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (3 voturi)

meci100bucsaniracariUnirea Bucșani - Unirea Răcari / După acel ”0-3, la masa verde”, din prima etapă, Unirea Răcari a reușit să recupereze punctele pierdute pe propriul teren, câștigând, clar, pe ”Dalles Parc”! Vă prezentăm câteva informații de la joc! O dublă pentru una dintre ultimele achiziții ale celor de la Răcari! 

 

Unirea Bucșani - Unirea Răcari 0-3
Au marcat: Funieru 2, Nedelea

Răcărenii continuă cursa de urmărire a liderului, câștigând clar pe ”Dalles Parc”, în fața ”spartanilor”, care, trebuie să recunoaștem, cedează greu pe teren propriu. Practic, soarta meciului s-a decis la pauză, după ce Funieru - una dintre achizițiile iernii, a reușit o dublă, pentru ca Nedelea - încă un... cadou adus de ”Moș Crăciun”, să închidă tabela.

Foto / facebook

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii