0.5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

meci001gurasutiiilcRecolta Gura Șuții - Viitorul IL Caragiale / ”Implicarea, ambiția și dorința de joc au adus acest frumos rezultat. După cum am spus și în urmă cu două săptămâni, cantonamentul a fost intens și așteptăm să culegem roadele”, declară, după meci, Titel Dinu.

 

”Implicarea, ambiția și dorința de joc au adus acest frumos rezultat. După cum am spus și în urmă cu două săptămâni, cantonamentul a fost intens și așteptăm să culegem roadele. Primele rezultate s-au văzut. Sunt foarte mulțumit de întreaga echipă și sper să o ținem tot așa, până la finalul campionatului”, a declarat, după meci, Titel Dinu.

Recolta Gura Șuții - Viitorul IL Caragiale 8-1. Au marcat: I.Radu 2, Scripcariu 2, Moțoi 2, I.Enache, I.Maican - Dumitru. A fost un galop de sănătate pentru Gura Șuții, întărită peste iarnă cu o serie de ”piese” bune. Etapa viitoare, Recolta urcă pe Valea Dâmboviței, pentru meciul cu Sportul Vloinești, în vreme ce ”cricovenii” primesc vizita unui adversar extrem de incomod - FC Brezoaele!

Foto / facebook

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii