1.625 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

cartonasrosu2Supărare mare la Unirea Răcari, după meciul susținut, ieri, în deplasare, la Voința Perșinari! Surse oficiale din tabăra grupării sus-amintite ne-au declarat că eliminarea lui Cosmin Curiman a fost complet gratuită și că așteaptă o decizie fermă dinspre AJF, privind suspendarea centralului. În caz contrar, cei de la Răcari vor merge la FRF, cu înregistrarea meciului! Și asta nu e tot!

 

Oficialii de la Răcari îl acuză pe centralul Bogdan Matei! Ei susțin că arbitrul dâmbovițean a făcut ”exces de zel” atunci când în minutul 78 l-a eliminat pe Cosmin Curiman, portarul Unirii. ”Nu a fost niciun contact, nu s-a bruscat nimeni, absolut nimic! Într-adevăr a fost un dialog între jucătorul celor de la Perșinari și Curiman. Dar, atât! În plus, nu înțelegem cum poți da roșu pentru... tragere de timp! (...) Din punctul nostru de vedere, portarul nostru a fost eliminat complet neregulamentar! Așteptăm o decizie fermă dinspre AJF. Dacă nu, nu știm ce vom face! Mergem cu înregistrarea meciului la FRF, îl dăm în judecată pe arbitru... Nu știm ce vom face! Dar nu se mai poate așa ceva! A ajuns să ne fie frică de arbitraje!”  (Badea A)

Eliminare înainte de meciul cu Gloria Cornești
Cei din tabăra Unirii Răcari spun că eliminarea lui Cosmin Curiman nu vine... întâmplător, asta pentru că sâmbătă răcărenii întâlnesc liderul, Gloria Cornești!

”Nu avem ce să le reproșăm celor de la Perșinari!”
”Nu avem ce să le reprosăm gazdelor de ieri! Au organizat totul așa cum trebuie. Nu au ei nicio vină pentru cele întâmplate.”  (Badea A)

Ar mai fi de notat faptul că cei de la Răcari mai susțin că au fost privați de două lovituri de la 11 metri. Un fault ar fi fost ”scos” din careu, în timp ce la un altul centralul a lăsat jocul să continue.Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii