0.75 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

meci800goldincornerFotbal județean / S-a reluat sezonul competițional, dar încă nu au fost judecate cazuri amânate din luna... noiembrie! Cum poate justifica AJF Dâmbovița perceperea taxelor pentru ”Apel”, atâta vreme când nimeni dintre oficialii de la AJF... habar nu (mai) au de existența memoriilor depuse de echipele în cauză!

 

Vrem, nu vrem, revenim asupra unor semnale trase deja din iarnă, legate de amânarea judecării unor cazuri de către Comisia de Apel - AJF Dâmbovița. Încă din tur, Flacăra Valea Mare și Neajlovul Puntea de Greci au depus memorii către Comisia de Apel, în urma deciziilor dictate de Comisia de Competiții și Disciplină, după meciurile cu Urban Titu, respectiv Viitorul Gura Foii! Așteptăm un puncte de vedere din partea AJF Dâmbovița, privind depunerea în termen a celor două memorii și motivul pentru care nu s-a luat, nici până la această dată, nicio decizie oficială.

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii