1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (4 voturi)

meci001matasaru211Gabi Costache, jucătorul celor de la Progresul Mătăsaru a reușit să atragă atenția tuturor, după ce în etapa de sâmbătă, de la Liga a 4-a, a reușit să marcheze șase din cele șapte goluri ale echipei! Vă prezentăm declarații, în exclusivitate, din partea fotbalistului care a urcat, rapid, în topul marcatorilor!

 

Sâmbăta trecută, CS Coada Izvorului - Progresul Mătăsaru a fost 0-7! Ei bine, șase din golurile oaspeților au fost marcate de un singur fotbalist: Gabi Costache! Iată ce ne-a declarat jucătorul celor de la Mătăsaru: ”A fost un meci foarte frumos. Da, am înscris de șase ori și nu mă așteptam, sincer, să marchez atât de mult! Totul se datorează colegilor mei, care m-au... jucat, cum se spune în fotbal!” Cât despre poziția adoptată de gazde, Gabi Costache a completat: ”Adversarii au reacționat foarte dur! Au început să intre mai tare la mine, că sa mă oprească, să nu mai marchez. Au început chiar să mă înjure, iar portarul lor, la golurile de 5 și 6, mi-a dat cu mingea în cap.”

Succes, Gabi Costache!

 

Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii