2.25 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (2 voturi)

raciu2019varaLista amicalelor din fotbalul județean începe să prindă contur! La Colacu (foto 2), lumea nu mai are astâmpăr! Asta în timp ce la Raciu (foto 1) se fac pregătiri pentru o competiție la care și-au anunțat, deja, prezența, formații de Liga a 4-a! În plus, duminică, va avea loc un meci de urmărit pentru întreaga comunitate! Așteptăm și alte notificări, privind amicalele verii, în fotbalul dâmbovițean!

 

Rezultate
Libertatea Urziceanca - Voința Crețu 4-6
AS Unirea Cosoba – Voința Crețu 0-8
(Au marcat: Tudor Ion – 2, Borțăneanu Gabriel -2, Borțăneanu Gigi -2, Pătulea Valentin, Mihai Bogdan)

steagu2019vara

Urmează
AS 1 Decembrie - Gaz Metan Finta (29 iun)

CS Ciorogârla – Steagu Roșu Colacu (30 iunie, ora 10)
Pomicola Raciu - Old Boys Pomicola Raciu (30 iunie)
Cupa Răscăieți - la Răscăieți (iulie)
Cupa Legumicultorul - la Puntea de Greci (iulie)
Memorialul Ștefan Manea ”Câine” - la Raciu (4 aug)

Cum vă spuneam, la Raciu se fac, deja, pregătiri pentru o competiție interesantă: Memorialul Ștefan Manea ”Câine”! Printre echipele participante regăsim două formații de Liga a 4-a: gruparea din Fieni, respectiv Olimpicii Ulmi. În plus, la Memorialul Ștefan Manea ”Câine” și-au mai anunțat participarea cei de la Lucieni și Chindia Târgoviște (Juniori A). Organizatorii competiției și îi amintim aici pe Cătălin Constantin Marin – președintele grupării din Raciu și Niculae Gheorghe – delegatul echipei, promit un spectacol de zile mari!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii