1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

arbitri5667Fotbal județean / În vederea reluării activității pentru ediția de campionat 2019 - 2020, Comisia Județeană a Arbitrilor Dâmbovița face o serie de precizări! Pentru o informare corectă și la timp, redăm, mai jos, informațiile precizate de reprezentanții AJF Dâmbovița! Mult succes, tuturor!



1.Campionatele județene organizate de AJF Dâmbovița vor începe în jurul datei de 15.08.2019.

2. Cursul de instruire, testarea teoretică și fizică, obligatorii - bianual, conform RODAA vor avea loc după cum urmează:
- Sâmbătă, 03.08.2019, pentru arbitrii din lotul pentru Liga 4 și cei cu categoria I de clasificare;
- Duminica, 04.08.2019, pentru arbitrii din lotul județean.

În vederea susținerii testelor teoretice și fizice, recomandăm arbitrilor să se pregatească foarte bine, amintindu-le faptul că promovarea testelor este o condiție regulamentară pentru a putea arbitra.

Structura testelor teoretice și fizice va rămâne neschimbată față de cele susținute anterior.

Precizăm că participarea la cursul de instruire este obligatorie. Neprezentarea la acest curs va fi asimilata cu nepromovarea testelor teoretice și fizice.

3.Înainte de susținerea testelor fizice, arbitrii sunt obligați să prezinte adeverința medicală care să ateste faptul că sunt apți medical pentru efort fizic. Cei care nu vor prezenta adeverința medicală, inainte de testele fizice, nu le vor putea sustine.

4.Pentru cei care, din diferite motive, nu vor putea fi prezenți la aceste teste și pentru cei care nu promovează conform RODAA, se va organiza o retestare după cel puțin 30 de zile de la prima testare.

Conducerea CJA Dâmbovița

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii