5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 (1 vot)

sandoi986vDambovitapenet, Liga 1 / Chindia a reușit o nouă victorie în Liga I, 1-0 cu Gaz Metan Mediaș, și a urcat pe loc de play-off după șapte etape ale Ligii I. Complet schimbată față de play-out-ul ediției trecute la capitolul atitudine, dar și întărită cu o serie de jucători, Târgoviștea e surpriza plăcută a începutului de campionat.



Emil Săndoi, antrenorul dâmbovițenilor, a avut un discurs elegant la finalul jocului cu Gaz Metan: "Am reușit să ne grupăm foarte bine, am fost disciplinați. Am avut improvizații în echipă. Merită felicitări toți băieții, din suflet. A făcut o greșeală impardonabilă Dumitrașcu. Jucase bine până atunci, dar și el a fost o improvizație astăzi. Să ai o astfel de intrare, să nu te controlezi… putea să ne coste. Important e că am reușit cele trei puncte și astăzi când am rămas în 10 oameni. Trebuie să fim realiști, obiectivul nostru rămâne salvarea de la retrogratere. Vrem să obținem rezultate pozitive în continuare. Avem un program încărcat, jucăm la UTA, o echipă omogenă, după aceea întâlnim FCSB".

În etapa a 8-a a campionatului, Chindia va juca în deplasare la UTA Arad, sâmbătă, 24 octombrie, ora 14.00.


Dă-ne LIKE, aici - https://www.facebook.com/DBPNT/ sau înscrie-te în grupul dambovitapenet - https://www.facebook.com/groups/566562406689042/ , pentru a fi la curent cu știrile care te interesează.

Pentru cei care vor să susțină proiectul dambovitapenet! Dambovitapenet va împlini, pe 1 decembrie, opt ani de la înființare! Un proiect independent, susținut din resurse proprii!

http://dambovitapenet.ro/paypal


Mulțumim, tuturor!

Înainte de a continua navigarea pe website-ul nostru, te rugăm să citesti Politica Cookies și Politica de Confidențialitate. Detalii